מצרכים
סלט:
- חסה רומית
- 3 מלפפונים
- זוקיני
- 2 ענפי סלרי
- פלפל צ׳ילי אדום
- חצי צרור כוסברה
- 2 ענפים בצל ירוק
- אבוקדו
- חופן בוטנים
שניצל:
- קילו חזה עוף פרוס
- ביצה
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- חצי כפית שום גבישי
- פירורי לחם
- שמן לטיגון
רוטב בוטנים:
- 100 גרם חמאת בוטנים טבעית
- 2 כפות סויה (30 מ״ל)
- 3 כפות חומץ אורז
- רבע כוס מים (60 מ״ל)
- 2 כפות יין סיני (30 מ״ל)
- חצי כפית מלח
- חצי כפית סוכר
- כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
- תאחלס לא משנה עם מה מתחילים וגם אפשר להכין הכל מראש ורק להרכיב!
- סלט:
- חותכים את כל הירקות בגודל אחיד
- שניצל:
- מערבבים את חזה העוף בבלילת ביצה, מלח, פלפל ושום גבישי.
- מצפים בפירורי לחם
- מטגנים בשמן חם עד להזהבה משני הצדדים.
- רוטב:
- מערבבים את כל המרכיבים יחד עד למרקם סמיך. אפשר להוסיף עוד חמאת בוטנים (או טחינה גולמית) להסמכה, במידה ויוצא דליל מדי.
- פורסים את השניצל ואז חותכים לקוביות
- תשתדלו לחתוך לקוביות בגודל של הירקות ואז הרבה יותר כיף לאכול את זה!
- בתאבון