מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סלט שניצל ברוטב בוטנים

60 דקות / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

סלט:

  • חסה רומית 
  • 3 מלפפונים
  • זוקיני
  • 2 ענפי סלרי
  • פלפל צ׳ילי אדום
  • חצי צרור כוסברה 
  • 2 ענפים בצל ירוק
  • אבוקדו
  • חופן בוטנים 

שניצל:

  • קילו חזה עוף פרוס 
  • ביצה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית שום גבישי
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון

רוטב בוטנים:

  • 100 גרם חמאת בוטנים טבעית
  • 2 כפות סויה (30 מ״ל)
  • 3 כפות חומץ אורז
  • רבע כוס מים (60 מ״ל)
  • 2 כפות יין סיני (30 מ״ל)
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית סוכר
  • כפית שמן שומשום

אופן ההכנה

  1. תאחלס לא משנה עם מה מתחילים וגם אפשר להכין הכל מראש ורק להרכיב!
  2. סלט:
  3. חותכים את כל הירקות בגודל אחיד 
  4. שניצל:
  5. מערבבים את חזה העוף בבלילת ביצה, מלח, פלפל ושום גבישי.
  6. מצפים בפירורי לחם
  7. מטגנים בשמן חם עד להזהבה משני הצדדים.
  8. רוטב:
  9. מערבבים את כל המרכיבים יחד עד למרקם סמיך. אפשר להוסיף עוד חמאת בוטנים (או טחינה גולמית) להסמכה, במידה ויוצא דליל מדי.
  10. פורסים את השניצל ואז חותכים לקוביות 
  11. תשתדלו לחתוך לקוביות בגודל של הירקות ואז הרבה יותר כיף לאכול את זה!
  12. בתאבון