מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

אוזני המן פאי תפוחים

שעה / קל / 25 עוגיות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
אוזני המן פאי תפוחים

מצרכים 

בצק פריך שקדים:

  • בצק פריך שקדים:
  • 2 כוסות קמח (280 גרם)
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • רבע כוס שקדים טחונים (40 גרם)
  • 2 כפות גדושות קורנפלור (30 גרם)
  • 150 גרם נטורינה בטעם חמאה
  • ביצה L
  • תמצית/ מחית וניל

מלית תפוחים:

  • 4 תפוחים שאוהבים
  • 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
  • 50 גרם נטורינה בטעם חמאה
  • 2 חלמונים
  • כפית קורנפלור

אופן ההכנה 

  1. מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות ואחידות
  2. מבשלים את התפוחים יחד עם נטורינה וסוכר עד לריכוך, תוך כדי מוסיפים וניל.
  3. מערבבים קורנפלור וחלמונים ומוזגים למלית התפוחים. זה קושר את המלית יחד ומסמיך את הנוזלים כך שלא ירטיבו את הבצק.
  4. מסירים מהאש ומניחים בצד לקירור.
  5. מכינים את הבצק בתוך מעבד מזון- הכי מהיר וקל פשוט מכניסים הכל ומעבדים בפולסים עד קבלת פירורים גדולים.
  6. מאחדים את הפירורים על המשטח, מקמחים מסביב ומרדדים לגובה 3-4 מ״מ 
  7. קורצים עיגולים (השתמשתי בקורצן 7.5 ס״מ)
  8. את הבצק שנשאר מאחדים ומרדדים שוב
  9. במרכז כל עיגול מניחים כפית גדושה מלית
  10. סוגרים לצורת אוזן
  11. מכניסים לאפייה בחום 160 מעלות למשך 25 דקות
  12. ביציאה מהתנור נותנים לזה להתקרר ומפזרים אבקת סוכר.

פרסום בשיתוף שמרית