מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

גונדי ברנג׳י

60 דקות / קל / 8 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

קציצות:

  • חצי קילו בשר טחון
  • חצי קילו אורז לבן
  • בצל גדול
  • חצי צרור כוסברה
  • צרור פיטרוזיליה
  • ביצה
  • 4 כפות סולת
  • כף מלח
  • כפית פלפל שחור 
  • כפית כמון
  • כפית כורכום 
  • רבע כוס שמן

רוטב:

  • רבע כוס שמן
  • בצל
  • כף מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • כפית כורכום
  • תפוח אדמה
  • 3 לימון פרסי
  • מים לכיסוי

אופן ההכנה

  1. מתחילים מהכנת הקציצות:
  2. קוצצים בצל וירק, ומערבבים יחד עם כל התיבול והמרכיבים של הקציצות.
  3. בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים ומניחים אותם על מגש.
  4. צריך סיר רחב כדי שהקציצות תהיינה מסודרות בשכבה אחת.
  5. בסיר מכינים את הרוטב:
  6. קוצצים בצל ומטגנים אותו בשמן
  7. מוסיפים את התיבול והלימון הפרסי.
  8. מסדרים את הקציצות בשכבה אחת בתחתית וביניהן מוסיפים קוביות תפוח אדמה.
  9. מוזגים מים עד לכיסוי הקציצות
  10. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים לאש בינונית-נמוכה למשך 30 דקות.
  11. בתאבון! תודה אימוש ❤️