מצרכים
- 2 ביצים L
- חצי כוס סוכר לבן 100 גרם
- חצי כוס שמן 100 גרם
- 3/4 כוס דבש 200 גרם
- 2/3 כוס תה בטעם שאוהבים, אני בחרתי בג’ינג’ר ודבש. 180 מל
- 2 כוסות קמח 280 גרם
- שקית אבקת אפייה 10 גרם
- כפית גדושה קינמון טחון 5 גרם
- אגוזי מלך קצוצים או שקדים פרוסים לקישוט
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים בקערה עד לאיחוד. לא לערבב יותר מדי כדי שישאר פירורי אחרי האפייה
- מרפדים אם צריך תבנית מאפין או שמשתמשים בכלים חד פעמיים
- מוזגים את הבלילה לשקעים עד 3/4 גובה ומפזרים מעל בצורה אחידה את האגוזים או השקדים.
- אופים במשך 20 דקום בחום 180 מעלות סטטי אבל במאפינס אפשר לראות לפי הצבע הזהוב שזה כבר מוכן (זה מאפה קטן אז כנראה שהוא כבר נאפה בפנים)