מצרכים
- קילו אורז לבן פרסי
- כוס עדשים חומות
- חצי כוס שמן
- 2 כפות מלח
- חצי כפית כורכום
אופן ההכנה
- מכסים את העדשים במים ומבשלים למשך 10 דקות.
- בינתיים שוטפים היטב את האורז אך בעדינות לא לפצוע אותו.
- מוסיפים את האורז לסיר ומכסים במים בגובה חצי אצבע מעל האורז
- מוסיפים שמן, מלח וכורכום.
- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גבוהה למשך 10 דקות.
- מורדים את האש ללהבה הכי נמוכה ומבשלים לעוד חצי שעה.
- מדי כמה דקות צריך לערבב בעדינות עם כף עץ או סיליקון.
- אם מרגיש לכם שצריך אז אפשר לתת כמה דקות נוספות.
פרסום ממומן בשיתוף מאסטר שף