מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

מרק גולאש

שעתיים / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

  • קילו בשר חתוך לקוביות קטנות- צלעות/ פילה מדומה/ צלי/ שריר 
  • 3 כפות שמן קנולה
  • לקט טריו שורשים של סנפרוסט
  • תפוח אדמה אחד פחית עגבניות מגורדות
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף מלח
  • מים לכיסוי התבשיל

אופן ההכנה

  1. חותכים את הבשר לקוביות קטנות בגודל של ביס 
  2. קולפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות. התפקיד של תפוח האדמה הוא הסמכת הרוטב על ידי הפרשת העמילן בבישול ארוך.
  3. מטגנים קלות את הבשר עד שהוא ״סגור״
  4. מוסיפים את תפוח האדמה
  5. מוסיפים טריו שורשים של סנפרוסט
  6. מתבלים בפפריקה ומלח, מוסיפים את העגבניות 
  7. מערבבים היטב ואז מוזגים מים רק עד קו התבשיל.
  8. מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש קטנה
  9. מבשלים למשך שעתיים לפחות עד שהבשר רך.
  10. אוכלים לצד לחם ואם ממש רוצים להשקיע אז מכינים גם קערות לחם 🙂

פרסום ממומן בשיתוף סנפרוסט