מצרכים
- קילו בשר חתוך לקוביות קטנות- צלעות/ פילה מדומה/ צלי/ שריר
- 3 כפות שמן קנולה
- לקט טריו שורשים של סנפרוסט
- תפוח אדמה אחד פחית עגבניות מגורדות
- כף פפריקה מתוקה
- כף מלח
- מים לכיסוי התבשיל
אופן ההכנה
- חותכים את הבשר לקוביות קטנות בגודל של ביס
- קולפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות. התפקיד של תפוח האדמה הוא הסמכת הרוטב על ידי הפרשת העמילן בבישול ארוך.
- מטגנים קלות את הבשר עד שהוא ״סגור״
- מוסיפים את תפוח האדמה
- מוסיפים טריו שורשים של סנפרוסט
- מתבלים בפפריקה ומלח, מוסיפים את העגבניות
- מערבבים היטב ואז מוזגים מים רק עד קו התבשיל.
- מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש קטנה
- מבשלים למשך שעתיים לפחות עד שהבשר רך.
- אוכלים לצד לחם ואם ממש רוצים להשקיע אז מכינים גם קערות לחם 🙂
פרסום ממומן בשיתוף סנפרוסט