מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

נודלס ברוטב בוטנים

30 דקות / בינוני / 3 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
נודלס ברוטב בוטנים

מצרכים

רוטב בוטנים:

בצל שחור (אופציונלי):

אופן ההכנה

  1. מרתיחים מים בסיר וחולטים פק צ׳וי למשך 2 שניות ומוציאים. מניחים בצד.
  2. מכבים את האש ומכניסים אל תוך המים הרותחים אטריות ונותנים להן להתבשל במשך 5 דקות.
  3. מסננים את הנוזלים ושוטפים מעט במי ברז כדי לעצור את פעולת הבישול.
  4. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב חלק ונהדר.
  5. קוצצים בצל גדול לקוביות קטנות ומוסיפים אותו לסיר. מכסים אותו בשמן ומתחילים לטגן על אש קטנה עד לשקיפות או הזהבה קלה.
  6. מורידים מהאש ומוסיפים את הסויה הבהירה, הסויה הכהה וחמשת התבלינים הסינים.
  7. מרכיבים את המנה:
  8. מערבבים את הנודלס והרוטב
  9. קוצצים את הפק צוי ומפזרים מעל.
  10. מקשטים בבצל ירוק, שומשום קלוי, שמן שומשום ובצל שחור.
  11. המנה המושלמת! אתם חייבים להכין 😍

 

מתכון בשיתוף ממומן עם שריג היבואן הרשמי של נינג’ה ישראל