מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סלט טבולה קינואה

30 דקות / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
סלט טבולה קינואה של שחר ואורן

מצרכים

  • 1 כוס קינואה (אפשר לערבב צבעים)
  • 2 מלפפונים
  • 2 עגבניות
  • 2 ענפי סלרי
  • בצל סגול
  • צרור פטרוזיליה
  • חצי כוס אגוזי מלך
  • חצי כוס חמוציות ללא סוכר

לרוטב:

  • מיץ מ 2 לימונים גדולים
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח

אופן ההכנה

  1. מכניסים את הקינואה לתוך סיר קטן/ קלחת, מוזגים מעל כוס מים ומכסים. מבשלים על אש נמוכה
  2. מההתחלה, למשך 15 דקות (רצוי לערבב באמצע) עד שהקינואה מבושלת אחת אחת 😉
  3. כאשר הקינואה מבושלת, נותנים לה להתקרר לטמפרטורת החדר.
  4. חותכים קצוץ ככל הניתן את הירקות ומניחים בקערה.
  5. מערבבים את כל חומרי הרוטב.
  6. מוסיפים אגוזים וחמוציות, מתבלים וסיימנו!