מצרכים
- 1 כוס קינואה (אפשר לערבב צבעים)
- 2 מלפפונים
- 2 עגבניות
- 2 ענפי סלרי
- בצל סגול
- צרור פטרוזיליה
- חצי כוס אגוזי מלך
- חצי כוס חמוציות ללא סוכר
לרוטב:
- מיץ מ 2 לימונים גדולים
- 3 כפות שמן זית
- כפית פלפל שחור גרוס
- כפית מלח
אופן ההכנה
- מכניסים את הקינואה לתוך סיר קטן/ קלחת, מוזגים מעל כוס מים ומכסים. מבשלים על אש נמוכה
- מההתחלה, למשך 15 דקות (רצוי לערבב באמצע) עד שהקינואה מבושלת אחת אחת 😉
- כאשר הקינואה מבושלת, נותנים לה להתקרר לטמפרטורת החדר.
- חותכים קצוץ ככל הניתן את הירקות ומניחים בקערה.
- מערבבים את כל חומרי הרוטב.
- מוסיפים אגוזים וחמוציות, מתבלים וסיימנו!