מצרכים:
- 1 ק״ג חזה עוף
- חצי כפית מלח (4 גרם)
- חצי כפית סוכר (4 גרם)
- 2 כפיות גדושה קורנפלור (16 גרם)
- 1/4 כוס מים (60 מל)
- כפית סודה לשתיה (4 גרם)
אופן ההכנה:
- כשאנחנו חותכים עוף (זה נכון גם לבקר) אנחנו רוצים לחתוך בצורה שתהיה כמה שיותר נוחה ללעיסה.
- לעוף יש סיבים, ניתן לראות אותם כאשר פורסים עוף. השיניים שלנו עובדות קשה כדי לפרק ולחתוך את הסיבים האלו, לכן אם נחתוך את העוף ככה שהסיבים יהיו קצרים, אוטומטית נקבל עוף רך ונוח ללעיסה.
- פורסים את חזה העוף לחצי (חתך פרפר) ואז אנחנו ממש יכולים לראות את כיוון הסיבים.
- את הרצועות נחתוך נגד כיוון הסיבים כדי שנקבל ברצועות שלנו סיבים קצרים.
- נערבב יחד את כל מרכיבי מרינדת הריכוך, נאחד יחד עם העוף וניתן לו לנוח עם המרינדה כרבע שעה.
- אחרי רבע שעה, אפשר לבשל את העוף.
- יש 2 אופציות לבשל את העוף.
- ניתן לבשל את העוף ובסיר מים רותחים או לבשל במחבת חמה עם 2 כפות שמן (לקילו עוף).
- העוף שלנו מוכן ועכשיו אפשר להקפיץ אותו עם דברים טעימים.
בשיתוף ממומן עם שריג היבואן הרשמי של נינג’ה