מצרכים
- חצי קילו תפוחי אדמה קטנים
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- חצי כפית פפריקה
- חצי כפית שום גבישי
- כפית גדושה מאוד קורנפלור
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה
- חוצים את תפוחי האדמה לאורכם.
- חוצים אותם שוב ומקבלים סירות מאורכות.
- מכניסים לסיר מים ומבשלים למשך 20 דקות עד שפלחי תפוח האדמה חצי מרוככים.
- מסננים את המים ומניחים להתקרר
- מוסיפים את כל התיבול יחד עם 3 כפות שמן
- מערבבים היטב לציפוי מלא סביב תפוחי האדמה
- אופים בתנור על 200 מעלות עד הזהבה (כחצי שעה) תוך ערבוב מדי פעם או מטגנים