מצרכים
- בצל
- פלפל צהוב
- פלפל אדום
- חצי קילו בשר טחון
- פחית עגבניות מגורדות
- פחית של שעועית בנוח מקסיקני
- כוסברה ולימון- אופציונלי
- אורז לבן/ טורטיה בצד
אופן ההכנה
- חותכים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות
- חותכים גם את הפלפלים ומטגנים יחדיו עד הזהבה.
- מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב עד שהוא מתבשל
- מוסיפים את המלח והפלפל השחור.
- מוסיפים את העגבניות והשעועית ומערבבים היטב .
- מכסים ונותנים לזה 5 דקות על האש ומכבים
- מגישים לצד אורז לבן או טורטיה.
- סוחטים לימון ומפזרים כוסברה טריה מעל ובתאבון!