מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

צ׳יפס חציל

60 דקות / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
צ׳יפס חציל

מצרכים

  • חציל
  • מלח
  • קמח
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה

  1. הכמויות לא כתובות כי זה כל כך פשוט:
  2. אני מקלף את החציל. חובה? לא. אבל למה לא לנסות ולבחור מה אתם מעדיפים? 🙂 במתכון הזה אני אוהב לקלף ואז כל הביס אחיד במרקם.
  3. פורסים את החציל לפרוסות בעובי 1 סמ
  4. מסדרים את הפרוסות על תבנית ומפזרים מלח מעל
  5. הופכים את החציל ומפזרים מלח גם בצד השני.
  6. תניחו לזה לעמוד אפילו חצי שעה ותראו איך שהחציל מתחיל ״להזיע״ החוצה נוזלים.
  7. השלב הזה מוציא את המרירות מהחציל וגם מרכך אותו.
  8. סוחטים היטב את החציל עד שהוא הופך להיות סמרטוטי
  9. טובלים בקמח משני הצדדים ומנערים עודפים
  10. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.