מצרכים
- קילו בשר טחון
- 2 בצלים
- תפוח אדמה גדול
- רבע צרור פטרוזיליה
- 2 כפיות מלח
- כפית שטוחה פלפל שחור
- ביצה
- חצי כוס קמח מצה
אופן ההכנה
- מקלפים את הבצל ותפוח האדמה
- קוצצים את הפטרוזיליה
- מגרדים בפומפיה את הבצל ותפוח האדמה
- מוסיפים תיבול, ביצה וקמח מצה
- לשים מעט עם הידיים כדי שכל המרכיבים ייטמעו בצורה אחידה בבשר
- יוצרים קציצות ומעט משטחים אותן
- מחממים שמן בסיר- אפשר לדעת שהשמן חם אם מכניסים קצה של כף עץ ונוצרות בועות מסביב
- מטגנים היטב משני הצדדים.
- מה שנשאר- אפשר להקפיא! תמיד כיף שיש בבית