מצרכים
נודלס:
- 2 כוסות נודלס מבושל לפי הוראות יצרן.
תיבול:
- 3 כפות שמן
- כפית סוכר
- חצי כפית מלח
- כף סויה בהירה (רגילה)
- כף סויה כהה (אם אין, תחליפו בשתי כפיות סויה בהירה).
- 4 קפסולות שום שחור של דורות (אפשר גם יותר! לפי הטעם)
תוספות:
- בצל ירוק
- שומשום שחור
- אופציונלי: זילוף שמן שומשום בהגשה
אופן ההכנה
- מבשלים נודלס לפי הוראות היצרן
- מחממים שמן בווק
- מוסיפים את השום השחור. שימו לב שצריך להשתמש בו קפוא וזה בסדר להכניס ישר לשמן.
- ממיסים אותו ומטגנים קלות, זהירות לא לשרוף אותו.
- מוסיפים את הנודלס, מערבבים מעט בשמן ומוסיפים את התיבול: סוכר, מלח וסויה
- מקפיצים עד שהתיבול מתפזר באופן אחיד
- מגישים עם טבעות בצל ירוק ושומשום שחור לקישוט