מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

צ’יפס של פלאפל

15 דקות / קל / 6 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

צ’יפס של פלאפל:

  • 2 תפוחי אדמה גדולים
  • כוס בירה
  • כוס קמח לבן
  • כפית מלח
  • ביצה

אופן ההכנה

  1. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר
  2. מערבבים את חומרי הבלילה יחד ומכניסים את תפוחי האדמה פנימה.
  3. שימו לב שהבלילה צריכה להיות מעט סמיכה ולא מאוד דלילה כדי שתוכל להיתפס על תפוח האדמה.
  4. מחממים בסיר שמן ומטגנים את הצ׳יפס עד שהוא זהוב.