מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • 60 דקות / קל / 8 מנות
  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

עוגת גבינה שתמיד מצליחה

שעתיים / קל / 10 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

תחתית:

  • 200 גרם ביסקוויטים
  • 100 גרם חמאה

תערובת העוגה:

  • 100 גרם סוכר
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • 350 גרם גבינת שמנת
  • 2 ביצים

טופינג:

  • 80 גרם שמנת חמוצה
  • כף אבקת סוכר

אופן ההכנה

  1. טוחנים ביחד את הביסקוויט והחמאה ומשטחים בתחתית של תבנית קפיץ (השתמשתי בקוטר 16 אבל אפשר גם 18) שולחים למקפיא.
  2. מרתיחים ביחד שמנת מתוקה וסוכר עד המסה של הסוכר ומוזגים מעל השוקולד, מוסיפים את גבינת השמנת ואת הביצים וטוחנים היטב עד למרקם חלק.
  3. מוזגים מעל התחתית הקפואה עד 1-2 מ״מ משפת הכלי.
  4. מפזרים חופן אוכמניות- אופציונלי
  5. אופים במשך שעה ורבע על 110 מעלות על טורבו.
  6. המרקם של העוגה ביציאה מהתנור צריך להיות רוטט במרכז. אל תתפתו לאפות יותר מזה. זה יתייצב במקרר.
  7. נותנים קירור טוב של כמה שעות עד שהעוגה כולה מגיע לטמפרטורת מקרר ויציבה.
  8. מחלצים את העוגה מהכלי (אם צריך אפשר לעבור עם סכין מסביב.
  9. מערבבים שמנת חמוצה ואבקת סוכר ומורחים שכבה יפה מעל.
  10. מקשטים בתותים ואוכמניות