מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

נודלס שום שחור

30 דקות / קל / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

נודלס:

  • 2 כוסות נודלס מבושל לפי הוראות יצרן.

תיבול:

  • 3 כפות שמן
  • כפית סוכר
  • חצי כפית מלח
  • כף סויה בהירה (רגילה)
  • כף סויה כהה (אם אין, תחליפו בשתי כפיות סויה בהירה).
  • 4 קפסולות שום שחור של דורות (אפשר גם יותר! לפי הטעם)

תוספות:

  • בצל ירוק
  • שומשום שחור 
  • אופציונלי: זילוף שמן שומשום בהגשה 

אופן ההכנה

  1. מבשלים נודלס לפי הוראות היצרן
  2. מחממים שמן בווק
  3.  מוסיפים את השום השחור. שימו לב שצריך להשתמש בו קפוא וזה בסדר להכניס ישר לשמן.
  4. ממיסים אותו ומטגנים קלות, זהירות לא לשרוף אותו.
  5. מוסיפים את הנודלס, מערבבים מעט בשמן ומוסיפים את התיבול: סוכר, מלח וסויה
  6. מקפיצים עד שהתיבול מתפזר באופן אחיד 
  7. מגישים עם טבעות בצל ירוק ושומשום שחור לקישוט