מצרכים
- 5 תפוחי אדמה לטיגון
- שמן לטיגון עמוק
- רבע כפית מלח
- רבע כפית סוכר
- רבע כפית כמון
- רבע כפית כורכום
- רבע כפית פפריקה
- רבע כפית שום גבישי
- חופן פטרוזיליה
אופן ההכנה
- מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים דק
- את הפרוסות מסדרים במניפה ואז אפשר לחתוך לגפרורים דקיקים
- משרים במים למשך 20 דקות כדי להוציא את העמילן ובינתיים מחממים שמן בסיר.
- מסננים ושוטפים את תפוחי האדמה
- מייבשים ומכניסים לטיגון עד הזהבה.
- מערבבים את התיבול יחד עם הצ׳יפס בקערה גדולה ומתפנקים 🙂