מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

צ׳יפס שווארמה

30 דקות / קל / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

  • 5 תפוחי אדמה לטיגון 
  • שמן לטיגון עמוק
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית סוכר
  • רבע כפית כמון
  • רבע כפית כורכום
  • רבע כפית פפריקה
  • רבע כפית שום גבישי
  • חופן פטרוזיליה

אופן ההכנה

  1. מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים דק
  2. את הפרוסות מסדרים במניפה ואז אפשר לחתוך לגפרורים דקיקים
  3. משרים במים למשך 20 דקות כדי להוציא את העמילן ובינתיים מחממים שמן בסיר.
  4. מסננים ושוטפים את תפוחי האדמה
  5. מייבשים ומכניסים לטיגון עד הזהבה.
  6. מערבבים את התיבול יחד עם הצ׳יפס בקערה גדולה ומתפנקים 🙂