מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

כיסונים משולשים

30 דקות / קל / 15 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • בצל ירוק גדול  (50 גרם)
  • פק צוי גדול (170 גרם)
  • 3 שיני שום (10 גרם)
  • 8 פטריות שיטאקי גדולות (180 גרם לאחר סחיטה)
  • 40 גרם אטריות שעועית
  • כפית וחצי מלח
  • כפית וחצי סוכר
  • 2 כפות סויה
  • כף שמן שומשום
  • 15 דפי אורז
  • שמן לטיגון
  • סויה להגשה

    אופן ההכנה

    1. משרים את פטריות השיטאקי עד לריכוך מלא סוחטים וקוצצים.
    2. משרים את אטריות השעועית 5 דקות במים רותחים מסננים וקוצצים.
    3. קוצצים את השום, הפאק צוי והבצל הירוק.
    4. מבשלים את כל הירקות האטריות והתיבול על אש גבוהה כ-5 דקות, ומניחים בצד לצינון קל.
    5. מרטיבים דף אורז ומניחים על משטח משומן קלות.
    6. מקפלים פנימה את צדדי דף האורז כך שנקבל פס בעובי של 8 ס״מ.
    7. נניח כף מהמילוי בתחילת דף האורז. ומקפלים בצורת משולש כפי שמודגם בסרטון.
    8. אמורים לצאת כ-15 יחידות.
    9. מטגנים עם שמן על אש בנינות עד להזהבה.
    10. מגישים עם סויה וקצת בצל ירוק.

    המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

    מתכונים למנות משלימות