מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

שיפודי צ’יקן טיקה

20 דקות / קל / 16 שיפודים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

לשיפודים:

  • קילו פרגיות חתוכות לקוביות
  • שיפודי יקיטורי  
  • 3 כפות קרם קוקוס 20%-24% (יוגורט יווני למי שלא שומר כשרות)
  • 3 שיני שום כתושות
  • כפית ג’ינג’ר כתוש
  • חצי כפית כמון
  • 1 כפית גראם מסאלה.
  • 1 כפית פפריקה חריפה.
  • רבע כפית כורכום
  • חצי כפית אבקת פלפל שאטה
  • רבע כפית עלי חילבה
  • כף מיץ לימון
  • 3 כפות שמן
  • כפית מלח גס.

להגשה:

  • כוסברה קצוצה
  • פלפל צ’ילי

אופן ההכנה

  1. מערבים את כל המצרכים היטב בקערה ומשפדים את הפרגיות.

  2. נותנים לשיפודים לנוח למשך שעה עד 24 שעות במקרר. (ככל שתתנו לזה יותר זמן כך הטעמים יספגו טוב יותר)

  3. צולים על המנגל, לא לפחד קצת לשרוף את הקצוות.
  4.  

    למשקיעים ניתן להגיש עם כוסברה ופלפל חריף.

  5. מומלץ גם עם רוטי חם!

בתאבון

 

מתכון בשיתוף עם רינת ינסמן המהממת

 

 

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות