מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

לחם במילוי שווארמה

שעתיים / בינוני / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

לחם:

  • 2 כוסות קמח (עדיף קמח לחם) 280 גרם
  • 3/4 כוס מים (180 מל)
  • כפית שמרים (5 גרם)
  • כפית גדושה מלח (8 גרם)

 שווארמה:

  • 500 גרם פרגית
  • 3 כפות שמן
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית פפריקה מתוקה 
  • חצי כפית כורכום
  • חצי כפית שום גבישי

אופן ההכנה

  1. לשים את מרכיבי הלחם לקבלת בצק אחיד. מכסים ומניחים בצד להכפלת נפח (כשעה)
  2. פורסים דק את הפרגית, מערבבים אותה עם השמן והתבלינים ומבשלים בנינג׳ה סמארט ליד במצב בישול עד לעשייה. מוציאים ומניחים בצד.
  3. מרדדים את הבצק על המשטח, בצורה שבה משאירים את המרכז עבה ואת הקצוות מרדדים. כמו שממלאים באן.
  4. מניחים את השווארמה במרכז וסוגרים את הקצוות.
  5. תופסים את עודפי הבצק בקצוות וקורעים אותם. הדבר יתן לנו מראה אחיד של הבצק בתוך הלחם.
  6. מעבירים לנייר אפיה ומניחים בקערה קטנה.
  7. מכניסים אל הנינג׳ה סמארט ליד ובוחרים במצב התפחה למשך 30 דקות.
  8. בתום 30 דקות מוציאים את הקערה עם הסלסלה ומשאירים רק את הסיר הגדול בפנים.
  9. מוזגים ליטר מים פנימה, סוגרים את המכסה ובוחרים במצב אפייה עם אדים, 30 דקות 200 מעלות.
  10. למכשיר לוקח כ- 15 דקות לבנות אדים ולהכין את המצב, הוא מראה את ההתקדמות על הצג ומצפצף כאשר מגיע הזמן להכניס את הבצק.
  11. מכניסים לאפייה וכעבור 30 דקות שבהם קורה הקסם, מוציאים מהמכשיר וזוללים!
  12. ממליצים למלא בסלט וטחינה 😋

 

 

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות