מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

קרפצ’יו סלק

10 דק / קל / 3-4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים:

  • 2 סלקים
  • רוקט
  • אגוזי מלך
  • שמן זית
  • חוצץ בלסמי
  • מלח גס
  • פרמזן/ גבינה טבעונית

אופן ההכנה

  1. נבשל את הסלק במים עד לריכוך ונקלף את הקליפה.
  2. נגרד בעזרת מנדולינה לפרוסות דקות ביותר. אם אין מנדולינה, אפשר לעשות גם עם סכין.
  3. נסדר את הסלק בצוקה שטוחה ויפה על צלחת רחבה מאוד.
  4. נפזר מעל: מלח גס, שמן זית, חומץ בלסמי ואגוזי מלך.
  5. נקשט עם עלי רוקט.
  6. אופציונלי: פרמזן מגורד.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות