מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סופגניות אשל

20 דקות / קל / 40 יחידות קטנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • 2  גביעי אשל תנובה
  • 2 ביצים 
  • ¾ כוס סוכר 150 גרם
  • כפית מחית וניל
  • קמצוץ מלח
  • 500 גרם קמח תופח (3.5 כוסות)

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה אשל, ביצים, וניל, סוכר ומלח
  2. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים. הבלילה בצקית ודביקה.
  3. בעזרת כף טבולה בשמן לוקחים מהבצק ומכדררים בידיים משומנות.
  4. מכניסים מיד לשמן בטמפ 160 מעלות.
  5. תוך כדי טיגון הופכים ומוודאים שהצבע אחיד.
  6. מעבירים הכל לקערה ומערבבים עם סוכר לציפוי.
  7. להגשה יפה: יוצרים מגדל, מזלפים גנאש שוקולד חלב:
  8. 100 גרם שוקולד חלב, 50 גרם שמנת 38%
  9. מפזרים תותים בין לבין

 

 

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות